Cookie- og privatlivspolitik

Introduktion
Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies
Websitet anvender ”cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, der i varierende omfang kan omfatte:

Nyhedsbreve bliver styret af Mailchimp eller ActiveCampaign

 Personoplysninger

Generelt
Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Vores virksomhed lever af affiliate marketing og eksterne annoncører.

Hvilke Persondata indsamles og hvad er formålet?

Her kan du se, hvilke persondata vi indsamler og hvorfor.

Det er blandt andet oplysninger om, hvilke klik du foretager på vores hjemmeside, så vi kan afregne overfor vores samarbejdspartnere.

Hvis du kigger på vores hjemmeside, så bruger vi Google Analytics til at optimere vores hjemmeside og se statistikker over besøgende. Desuden bruger vi nogle gange tredje parts programmer som Hotjar og/eller Google optimize, så vi kan optimere bruger oplevelsen. Desuden bruger vi nogle gange Facebook Pixels til retargeting.

Sikkerhed
Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev.

Så modtager vi dit navn, og mail adresse. Det gør vi for at den service kan fungere, så vi får sendt nyhedsbrevene til dem der har tilmeldt sig.

Du kan til enhver tid, afmelde dig nyhedsbrevet ved at klikke på afmeld/unsubscribe i selve nyhedsbrevet. Dog kan vi være nødsaget til, stadig at bevare dine data i en periode, så vi kan dokumentere, at det var dig selv der tilmeldte dig i første omgang.

Videregivelse af persondata

Til nogle former for persondata, videregives dine oplysninger til tredje part. Dette gøres for at hjemmesiden fungerer, så vi kan blive afregnet for brugen af hjemmesiden. De persondata de får adgang til, er kun oplysninger om selve sessionen, og ikke dine persondata som navn og mailadresse.

Vi videregiver også oplysninger til bla. Mailchimp eller ActiveCampaign, der opbevarer dit navn og mailadresse til brug for udsendelse af nyhedsbreve.

Når der bliver taget backup, så overgives data også til en ekstern partner.

De virksomheder vi overgiver data til, de bruger kun dine data efter vores instrukser, og kun til de formål som de er beregnet til. Vi har særskilte databehandler aftaler med disse selskaber.

Formål
Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring
Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger
Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om ”Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager
Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til udgiveren af sitet . Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Udgiver
Websitet ejes og publiceres af:

Hashtag.dk