6 Gode Tips Til Den Bedste Kør-Selv-Ferie

For tiden er der flere og flere danskere, der vælger at hoppe ud i bilen frem for ind i flyvemaskinen, når de skal på ferie. Det kan der være flere gode grunde til. For det første er den en ideel mulighed for at få mere frihed under selve rejsen, idet man selv planlægger, hvordan man vil frem, og hvad der skal ske på turen. For det andet er det en god mulighed for at nyde noget socialt samvær sammen med sin familie. Dog er der nogle ting, som det er vigtigt at huske på under en kør-selv-ferie. Her får du seks af dem.

Sørg for underholdning

For det første skal du sørge for masser af underholdning, hvis der er børn på bagsædet. Det kan for eksempel være nogle bøger, der kan læses i eller nogle aktivitetsbøger, der kan føre til flere timers fordybelse. Det kan også være en iPad med nogle gode film eller serier, eller det kan simpelthen være noget legetøj og nogle spil, der kan bruges på farten.

Find gode rejsetilbud 

For det andet er det en god ide at finde en afbudsrejse for på den måde at sikre, at rejsen bliver så billig som overhovedet muligt – og det især hvis man ikke har en campingvogn, som man kan gøre brug af. Du kan nemt finde gode rejsetilbud online, fordi udvalget er stort, og der er derfor med sikkerhed en destination, der tiltrækker jer. 

Læg en god plan

For det tredje er det en god ide at have lagt en god plan hjemmefra i forhold til turen. Hav styr på hvor langt I skal nå at køre de forskellige dage og hav også gerne booket et hotel de steder, hvor det bliver nødvendigt for jer at overnatte. Det skaber mere ro og overskud til blot at nyde turen. Overblikket er således essentielt, når man gerne vil opleve en god kør-selv-ferie.

Hav vigtige ting tilgængelige 

For det fjerde skal du sørge for at have de ting tilgængelige i bilen, som der bliver behov for. Det være sig for eksempel mad og drikke, som der pludselig kan have behov for. Det er også smart at have hurtig og nem adgang til ting som for eksempel puder og dyner, da dette er nogle ting, der kan skabe ro og hygge – især på bagsædet.

Hav forsikring og vejhjælp 

For det femte skal du sørge for på forhånd at have styr på, at I er sikret af en god forsirin,g og at I har vejhjælp. På den måde skal I ikke frygte uheldige situationer.

Få slappet af

Sidst men ikke mindst er det også en god at sørge for at få slappet af på skift, således I begge er i stand til at køre og aflaste den anden.  På køreturen får man nemlig masser af tid til at sakke, lege, synge og bare hygge sig. Og for det tredje er der også nogle økonomiske fordele at gøre brug af, især hvis man vælger at spænde en campingvogn bag bilen, når man ligger ud fra garagen.