Montering af anhængertræk - Få en pris her

Når man har en et hus eller man ofte er i haven, er det fedt med et anhængertræk på sin bil – Når man skal køre haveaffaldet væk er det super nemt med en trailer og det er her at anhængertrækket kommer til sin ret. Det kan være svært at vide hvad prisen er på at få påsat et anhængertræk på sin bil, så derfor kan du ved at følge linket nedenunder, får tre gode tilbud fra forskellige autoværksteder i dit område. Servicen har fået gode anmeldelser og du får helt sikkert en god pris på dit nye anhængertræk.

Hvad koster montering af et anhængertræk ?

Prisen for montering af et anhængertræk ligger omkring 4500-5000 kr. Men kan variere mere alt efter bilmærke og træk der skal på bilen.
bil3
bil2

Se video her med montering af anhængertræk

Afspil video

Få træk på bilen


Når man har købt ny bil og opdager at der ikke er noget anhængertræk, kan man kun ærgre sig over alt det der nu bliver meget mere besværligt. Før i tiden var en tur på genbrugspladsen let som en leg, nu skal du tømme bilens bagagerum og på en eller anden måde få plads til alt affaldet derinde i stedet … før smed du det bare på traileren og kørte glad afsted.

I sidste weekend skulle du ud og hente den nye sofa du havde købt, surt var det da du måtte ud og leje en varevogn, så du kunne transportere den hjem … og sådanne oplevelser har der været mange af siden du købte drømmebilen … Nu har du næsten fortrudt, og hver aften tænker du tilbage på den gode tid hvor du med et snuptag havde traileren sat bagpå, og hurtigt var på vejen igen.

Men fortvivl ikke, der er muligheder for at få din drømmebil til at være netop det, den perfekte drømmebil. For vi hjælper dig til at finde det perfekte sted at få monteret et anhængertræk, så du igen har mulighed for at få traileren hægtet på jydekrogen efter din bil, og havearbejdet holder op med at være et logistisk ”hvor gør jeg af haveaffaldet” problem. Og du nu stedet kan smide det bag på traileren og køre det væk selv, med hjælp fra dit nye anhængertræk.

Det kan selvfølgelig også være at du købte din bil for længe siden, hvor du ikke havde behov for et anhængertræk … Måske du boede på Sjælland? Men nu har du altså brug for at få et, for det vil gøre livet så meget lettere.

Men er det ikke voldsomt dyrt? Tænker du jo nok nu … men nej det behøves det slet ikke at være, vi har været om os og fundet flere gode priser på nyt anhængertræk i netop din by… Eller i hvert fald i nærheden af din by, og det eneste du skal gøre, er at klikke på linket til byen, du har tænkt skal være den du vil tage til for at få lave dit anhængertræk på bilen, og udfylde spørgeskemaet, oprette opgave og vente på at få sendt tre tilbud på at få monteret dit anhængertræk fra det område. På den måde kan du i ro og mag sidde derhjemme og vælge imellem tilbuddene og tjekke op på de forskellige mekanikere der skal arbejde med din snart helt perfekte bils anhængertræk.

Og det er selvfølgelig også helt i orden at vælge at få tilbud fra flere forskellige byer, for du forpligter dig på ingen måde til noget, før du har kontaktet og aftalt noget med din valgte mekaniker. og det kunne jo være at der alligevel var noget du havde lyst til at se i en anden by imens du venter på mekanikeren, bliver færdigt med dit anhængertræk, eller nabobyens tilbud bare er det bedre.

Mens du venter, kan du se lidt på siden for din by og få ideer til det du kan bruge ventetiden på mens din mekaniker montere dit anhængertræk.

Tilbud og overslag på anhængertræk

Det er altid en god ide´ at bede mekanikeren sende dig tilbuddet skriftligt, så du har et bevis på det i har aftalt, både i forhold til hvad der helt præcist skal laves, hvor mange timer der skal bruges på at lave det, og hvad I har aftalt det skal koste. Det hele skal stå i tilbuddet, så der ikke kan være den mindste tvivl. 

På den måde er der ingen usikkerhed om aftalens punkter, og det kan aldrig ende ud i en påstand mod påstand, da det skriftlige tilbud er det bevis du har brug for. Og selvom man siger at en mundtlig aftale er lige så bindende som en skriftlig, er den bare det sværere at bevise så derfor altid tilbud på skrift.

Husk at et overslag ikke er nok, et overslag er et ca. omtrent forslag til hvad mekanikeren regner med, det vil koste dig at få påsat dit anhængertræk. Godkender du et overslag, godkender du at få arbejdet lavet uden der er aftalt en fast pris, og dermed kan du være uheldig at ende med en større regning end du først havde fået at vide.

 

Reglerne for montering af anhængertræk


Der er selvfølgelig også nogle regler der skal overholdes i forhold til at få monteret et nyt anhængertræk på din bil, jeg er sikker på at din autoriserede mekaniker sagtens kan råde og vejlede dig omkring reglerne, men du får alligevel lidt med her. Når din bil har fået monteret et nyt anhængertræk, skal du forbi en synshal så bilen kan blive synet og registreret, med det nye anhængertræk. Synshallen sender så papirerne ind til skat der står for at registrere det. Din forsikring skal også informeres og godkende at der er kommet et nyt anhængertræk på din bil.

Er din bil under 8 år fra første registreringsdato og har du fået sat anhængertrækket på hos en autoriseret mekaniker med CVR- nummer kan det være muligt at undgå at skulle få synet bilen, snak med mekanikeren om det for at være på den sikre side

Og selvfølgelig skal din bil også være tung nok i sig selv for at kunne trække en trailer, der er meget specifikke regler indenfor dette, da en for let bil der trækker et for tungt læs nemt kan komme meget galt afsted i trafikken og skade mange omkring sig. Er du i tvivl om hvor meget din bil må trække har jeg fundet en lille beregner fra fdm.dk side her

https://fdm.dk/biler/trailer-campingvogn/beregner-til-trailer-campingvogn

Flere gode muligheder


Når du nu har fået påmonteret dit anhængertræk, giver den dig endnu flere muligheder i form af mere udstyr til anhængertrækket. F.eks. kan du købe en cykelholder, så kan du altid have cyklen med hvis du vil på mountainbike i skoven efter arbejde, eller børnene bliver kørt i skole og selv skal finde hjem. Også på ferieturen er det rart at kunne have jeres egne cykler med, så i bedre kan nyde sommerlandet.

Der er også mulighed for at have en barnevognsboks, her er det ret smart at i stadig kan have en masse andre ting i bagagerummet, og samtidig kan sørge for at barnevognen bliver holdt ren under køreturen, at I undgår den bliver våd af regnvand der sprøjter fra mudrede vandpytter.

Og I kan også vælge at få en bagageboks, så I kan have endnu mere med jer når I skal afsted på weekend ture eller ferien … Eller et smut på genbrugspladsen med lidt småting, hvor traileren alligevel ikke ville blive fyldt op, og i alligevel skal ud at handle bagefter.