Olieskift pris - Lige nu 749 Dkk

Det er vigtigt at man indimellem for skiftet olie sin bil og du kan her få en rigtig god pris på dit olieskift på et værksted ved at benytte linket herunder.  Vi har tjekket nettet og fundet priser fra 879 – til 749 – Men du kan sagtens finde andre priser på olieskift online – Vi synes dog det er en god løsning af få en pris fra flere forskellige steder på en gang – Det er både hurtigt og nemt – Samt man får en god pris.

At få nyt olie på sin bil er med til at sikre at den bliver smurt godt i vitale dele af bilens motor og sikrer at den kører som den skal.

Når du får et tilbud på et olieskift, så få du 3 stk og kan tage det bedste værksted, som passer til dig og din bil og tid. Hvis du benytter servicen, så følger der også andre fordele med som du kan læse på deres side. Vigtigt er det at du får en god behandlig og et olieskift og nyt oliefilter til den helt rigtige pris.

3 Års garanti

Høj rating på trustpilot

Prisgaranti

Hurtigt og nemt

Hvad koster et olieskift ?

Prisen for et olieskift er 749 kr

Olieskift Der Sker Ofte Og Den Rigtige Olie Gør At Din Motor Lever Længere

Vigtigheden af et olieskift for bilens motor må ikke underkendes – Og det er samtidigt super vigtigt at man bruger den korrekte olie til skiftet.

Er du gør det selv typen, så se et oliekskift her

Ydes der skal der smøres

Kort og godt kan man sige at en motor der yder meget skal smøres for at den vil kører godt i mange år fremover. Hvis din motor mangler olie, kan det for store konsekvenser for din motor og din pengepung, fordi at den slides hurtigere eller ligefrem går i stykker, hvis den mangler olie i længer tid.

oliekift stempler

Der sidder en masse systemer i en bil som er med til at formindske forureningen og et område der  bestemt  ikke bliver mindre vigtigt – I en bil er der fx partikelfiltre og katalysatorer, som mindsker forureningen.

Brug den rigtige motorolie

 

Hvis man anvender en forkert motorolie, kan man med tiden se at disse systemer kan sode til og dette er med til at sænke levetiden.
Når man skifter motorolien, skal man også skifte oliefilteret. Et oliefilter er ikke beregnet til at holde længere end intervallet for et olieskift  og bliver derfor skiftet.

Oliekskift er lige med skift at oliefilter

 

Når man skifter sin motorolie – Så vil man også skifte oliefiltret fordi at det typisk ikke er lavet, så det holder længere end planlagte olieskift for en given motor. I olien kan der komme små partikler og derfor man oliefiltret til at rense/filtrere olien, så olien holder længere – Det er også derfor man skifter filtret, så undgår man at få skidt med i den nye olie.

Hvordan du kører i bilen har også en del at sige – Fx kører du mange korte ture, vil du opleve at olien hurtigere skal skiftes – End hvis du kører længere ture. Og derfor kan det være en ide og undersøge om du skal skifte olien oftere end ved den normale service af bilen.

Hvis du selv efterfylder olie skal du gerne benytte en olie med samme specs og viskositet som du kan læse i bilens bog – Du kan også købe noget ekstra olie på værkstedet, så er du sikret at det er den rigtige olie som du benytter til at efterfylde med.

Her kan du få en olieskift pris, hvor du får olie og  på bilen – Det er også tit at oliefilter skal skiftes, når du skifter olie på bilen. Et olieskift skal laves indimellem på din bil fordi olien er med til at sikre at din bil kører godt i motoren – Olien smører tandhjulene i bilen og et rent oliefilter er også vigtigt.

Når du får et tilbud på olieskift fra linket her på siden, går det hurtigt at få en gode priser på olieskift og oliefilter. Vil du  hurtigt få skiftet olien på bilen. Olieskift på automatgearkasse priser kan du også få igennem linket og igen vil du få tre tilbud. Motoren i bilen har som sagt godt af at få skiftet olie og det er noget man derfor lige skal tjekke olien inden fx en længere køretur. Så klik herunder og på nyt olie og oliefilter på bilen i et klik.