anhængertræk Randers

Mangler du et værksted til montering af anhængertræk i nærheden af Randers, så er du kommet til det rette sted! Et træk på bilen kan være rigtig praktisk at have monteret når du gerne vil have cyklen med bag på bilen eller når familien skal på campingferie.

Når du skal have monteret dit anhængertræk hos en mekaniker i Randers, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end at vente… du kan nemlig bruge den på oplevelser og her kommer et par forslag.
Har du valgt at tage børnene med, vil der være mulighed for gode oplevelser for hele familien, mens I venter på at mekanikeren laver dit anhængertræk.

I kan blandt andet besøge Klatreparken Randers der er klatrebaner i varierende højder og sværhedsgrader og så ligger det lige over for Dyrehaven så når I er trætte af at klatre og har fået lidt at spise, kan i tage en tur i dyrehaven for at nyde synet af rådyrene.

I Randers er der også Klatreautomaten, et indendørs klatreunivers hvor alle er velkomne til at prøve kræfter med deres egne klatreteknikker og udfordre familien lidt… så glemmer i næsten at I er i Randers for at få monteret en jydekrog.

Er I ikke så meget til at klatre men mere til Danmarks længste indendørs vandrutsjebane, så skal i tage i Water and Wellness Randers.
Og selvfølgelig er der også Randers Regnskov, stedet hvor I kan opleve planter og dyr mens i får en fornemmelse af selv at være i en Regnskov. Jeg kunne skrive en hel masse om den fantastiske Regnskov, men det er bedre i selv oplever den.

Er du selv afsted eller er I to der har taget turen til Randers for at få mekanikeren til at montere anhængertræk på bilen, er der også gode muligheder for hyggelige oplevelser.

Trænger I til at shoppe lidt er der mange muligheder, er i til Retro skulle i næsten tage RetroRuten rundt i Randers. I kan også vælge en tur i Danmarks ældste gågade og se hvad I kan finde der.

I kan også lære byen bedre at kende ved at følge stjerneruten, kortet vil vise jer vej til mange gamle Randers historier samtidig med I får set meget af byen.

Men bliv inspireret til meget mere her, så får I brugt ventetiden bedst muligt og mekanikeren har tid til at montere det længe ventede anhængertræk https://www.visitranders.dk/