Anhængertræk Kolding

Mangler du et godt værksted til montering af anhængertræk i nærheden af Kolding, så er du landet det rette sted. Et træk på bilen kan være rart at have når der skal køres affald til genbrugspladsen eller hvis større ting skal transporteres. Med få klik videre, via linket nedenfor kan du ved hjælp af funktionen få tilbud fra 3 autoværksteder som kan hjælpe dig med monteringen.

Når du skal have monteret dit anhængertræk hos en mekaniker i Kolding, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end at vente… du kan nemlig bruge den på oplevelser og her kommer et par forslag.

Og der er meget at vælge imellem har du taget børnene med vil en tur i Slotsøbadet, der er mange gode timers vandleg, mens i venter på mekanikeren monterer din jydekrog. Eller den Geografiske have der byder på masser af oplevelser som planter fra mange steder i verden, grotter man kan lege i og dyr man kan snakke med eller se på, du kunne også vælge en tur i Legeparken, her er der legeplads og en kunstig sø der kan sejles med robåd på. Så alt efter hvor langt der er fra din mekaniker er der mange muligheder, og selvfølgelig er der også mulighed for at tage bussen og få den oplevelse med.

Er du selv afsted eller er i to, kunne det være hyggeligt at tilbringe et par timer på kunstmuseet Trapholt eller Koldinghus, det kunne også være at I havde mere lyst til at shoppe lidt og det er der virkelig gode muligheder for i Kolding storcenter, det er bare rarest at lave noget hyggeligt mens mekanikeren arbejder for at dit anhængertræk bliver monteret.

En tur rundt om slotssøen eller en gåtur i Marielundskoven er også altid værd at bruge tiden på … men pas på i Marielundskoven kan du måske godt komme til at ærgre dig lidt, da der er gode ruter til at køre en tur på mountainbiken, og den er jo først med når du har fået monteret dit anhængertræk.

Du kan også vælge at få flere idéer her https://www.visitkolding.dk/