Anhængertræk Fredericia

Er du på udkig efter et værksted i nærheden af Fredericia som kan hjælpe dig med monteringen af et anhængertræk? Et træk på bilen kan være rart at have hvis mountainbiken skal bag på bilen så andre områder kan udforskes.

Når du skal have monteret dit anhængertræk hos en mekaniker i Fredericia, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end at vente… du kan nemlig bruge den på oplevelser og her kommer et par forslag.
Har du valgt at tage børnene med,
vil der være mulighed for gode oplevelser for hele familien, mens I venter på
at mekanikeren laver dit anhængertræk.

I kan f.eks. bruge ventetiden på en tur i Madsby legepark, her er mulighed for at hele familien kan lege og have det sjovt, her er blandt andet Mini-Zoo, Mooncar-bane, Madsbytog, Tarzan-bane og meget mere.

I kan også tage på Hvalsafari med Aventura, på Hvalsafari kan du være heldig at se verdens mindste hval – et Marsvin og her gælder det om at være vågen og se marsvinet når det kommer op for at få luft. Når bilen så har fået sin jydekrog, kan I tage turen over Lillebæltsbroen og se Marsvineudstillingen i Henner Friisers hus i Middelfart, der gælder billetten fra Hvalsafarien nemlig også.

I kan også bruge tiden i Dinoland, her er det igen en aktivitet for hele familien, et stort indendørs forlystelsescenter. Her er blandt andet klatrevæg, rutsjebaner, trampoliner, boldhav og meget mere.

Er du selv afsted eller er I to der har taget turen til Fredericia, for at få mekanikeren til at montere anhængertræk på bilen, er der også gode muligheder for hyggelige oplevelser.

I har måske lyst til at lære lidt om Fredericias historie? Det er der god mulighed for på Fredericia Bymuseum. Museets udstilling starter fra Fredericia blev grundlagt i 1650 og følger udviklingen iblandt by og folk.

I kan også tage en tur på Bunkermuseet, det er indrettet i en gammel bunker der blev brugt af de civile under besættelsen i 1040-45, her er der billeder og lydklip med øjenvidneberetninger fra besættelsestiden,
Der er selvfølgelig også gode muligheder for at tage en shoppetur i den hyggelige gamle by eller gå en tur på volden og se et af Nordeuropas største og mest velbevarede voldanlæg.

Men bliv inspireret til meget mere her https://www.visitlillebaelt.dk/, så får I brugt ventetiden bedst muligt og mekanikeren har tid til at montere det længe ventede anhængertræk