Anhængertræk Horsens

Er du på udkig efter et værksted i Horsens, eller omegn, som kan hjælpe med montering af anhængertræk? Et træk på bilen er rart at have når turen til genbrugspladsen skal køres eller hvis du har større ting som skal transporteres fra a til b. Med få klik videre, via linket herunder, kan du få tilsendt 3 skarpe tilbud fra autoværksteder som kan hjælpe dig.

Når du skal have monteret dit anhængertræk hos en mekaniker i Horsens, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end at vente… du kan nemlig bruge den på oplevelser og her kommer et par forslag.
Har du valgt at tage børnene med, vil der være mulighed for gode oplevelser for hele familien, mens I venter på at mekanikeren laver dit anhængertræk.
I kan f.eks. tage i Horsens legeland med hoppeborge, rodeotyr og minigolf mm, er der mange ting at give sig til og tiden vil garanteret flyve afsted.
I kunne også vælge at tage på Danmarks Industrimuseum, her er kan du lære dine børn lidt om samfundets udvikling og er de glade pilfingre som børn jo oftest er, skulle det også gerne være pilfingrenes paradis.

Hvis man vil blive i historiens vingesus, er Glud Museum også en oplagt mulighed med 350 års landsbyhistorie er der gode muligheder for at gå på opdagelse i tiden. Og ellers er der selvfølgelig også Aqua Forum.

Er du selv afsted eller er I to der har taget turen til Horsens, for at få mekanikeren til at montere anhængertræk på bilen, er der også gode muligheder for hyggelige oplevelser.

Kunne I f.eks. tage en tur på Horsens Kunstmuseum, her kan man se meget af det der rører sig på den danske kunstscene, da Horsens kunstmuseum siden 1906 har haft dansk moderne samtidskunst som deres omdrejningspunkt.

I kan også tage en tur i Fængslet, her kan I opleve lidt af hvordan det er at være i fængsel ved at besøge museumsdelen af Fængslet, her er 4000 m2 museum med mange historier fra Horsens statsfængsel, lige fra Lorentzens flugt-tunnel til historier om fangernes liv, den sidste henrettelse og meget mere. Her kan der gå lang tid med at opleve, mens mekanikeren laver din jydekrog.

Måske i også er heldige at have valgt en dag med foredrag eller koncert i Fængslet, der har været afholdt flere store arrangementer.
Er I meget mere til Shopping er det selvfølgelig også muligt, her Danmarks bredeste gågade og med mere end 150 butikker er der nok at bruge tiden på.

Men bliv inspireret til meget mere her, så får I brugt ventetiden bedst muligt og mekanikeren har tid til at montere det længe ventede anhængertræk https://visithorsens.dk/