Anhængertræk Vejle

Er du på udkig efter et værksted i Vejle som kan hjælpe dig med montering af anhængertræk? Et træk på bilen kan være praktisk når du vil have cyklen med bag på bilen eller når familien beslutter at tage på campingtur. Følg linket herunder og få tilsendt 3 gode tilbud fra værksteder som står klar til at hjælpe dig.

Når du skal have monteret dit anhængertræk hos en mekaniker i Vejle, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end at vente… du kan nemlig bruge den på oplevelser og her kommer et par forslag.

Har du valgt at tage børnene med er der gode oplevelser for hele familien, mens mekanikeren arbejder på jeres nye jydekrog. Et bud kunne være Økolariet, det ligger centralt i vejle og her er der masser at udforske og masser at lære om f.eks. natur, miljø, energi mm
Har i brug for lidt mere spænding, er der Gorilla Park Vejle her kan hele familien få mulighed for at klatre. Her er 6 forhindringsbaner der varierer i højde og sværhedsgrad så alle kan være med.

I en af Vejles mange skove, ligger dyrehaven her kan du komme ret tæt på både Dådyr og Sika. Så bare du husker at dyrene ikke må fodres, er der også hyggelige oplevelser i dyrehaven og Nørreskoven der ligger ved siden af.

Er du selv eller er i et par der har valgt at få monteret anhængertrækket i Vejle, skulle i næsten opleve lidt af Vejles arkitektur, den har de seneste år udviklet sig ret interessant. Blandt andet er det værd at besøge Bølgen, Fjordenhus og Spinderihallen.

Det er også altid værd at besøge Vejles centrum, med et hav af butikker og kundevenlige gader og har du valgt tiden mellem april og oktober til at få monteret dit anhængertræk må du ikke gå glip af Vejles paraplyhimmel.

Se mere her https://www.visitvejle.dk/