Anhængertræk Viborg

Leder du efter et værksted i nærheden af Viborg som kan montere et anhængertræk for dig, så læs med videre her. Er bilen ikke udstyret med et træk allerede kan du få en mekaniker til at hjælpe dig med dette.

Når du skal have monteret dit anhængertræk hos en mekaniker i Viborg, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end at vente, du kan nemlig bruge den på oplevelser og her kommer et par forslag.
Har du valgt at tage børnene med, vil der være mulighed for gode oplevelser for hele familien, mens I venter på at mekanikeren laver dit anhængertræk.

Er I så heldige at I har valgt vinterhalvåret til at få jydekrogen lavet i Viborg, kan i tage en tur på skøjtebanen med hele familien. Her er mulighed for at leje skøjter til jer alle sammen, eller I kan tage jeres egne med og få dem slebet, eller bare hoppe direkte ud på isen.
I kan også vælge at tilbringe dagen indendørs i Viborg legeland, her er blandt andet kæmpe hoppeborg, trampoliner, Air hockey og meget mere til at fylde dagen med sjove oplevelser. De har selvfølgelig åbent hele året men ikke alle hverdage, så husk at se deres åbningstider.

I kan også tilbringe dagen med at se om I kan fange jeres egen middag ved at tage på fisketur i Nørresø og Søndersø. Så længe i har statens fisketegn er det frit at fiske fra de offentlige arealer, samtidig kan man leje både ved kiosken ved Nørresø.
Er du selv afsted eller er I to der har taget turen til Viborg for at få mekanikeren til at montere anhængertræk på bilen, er der også gode muligheder for hyggelige oplevelser.

F.eks. kan I tage en tur på Skovgaard Museet, Museet er bygget for at hædre Joakim Skovgaard og hans familie. Joakim udsmykkede Domkirken og flere i hans familie var også kunstnere. Museet ligger i det gamle rådhus, en gammel Barokbygning fra 1728.
Det er også muligt at besøge Viborg Kunsthal, her bliver der vist to nye udstillinger hver tredje måned, af både danske og internationale kunstnere samtidig er museet også en historisk bygning fra 1734 og i 1800-tallet blev bygningen brugt til fremstilling af brændevin.

Der er meget mere at foretage sig i Viborg og i kan blive inspireret til mere her, så får I brugt ventetiden bedst muligt og mekanikeren har tid til at montere det længe ventede anhængertræk https://www.visitviborg.dk/