Undervognsbehandling Herning

Mangler du et godt tilbud på en undervognsbehandling i nærheden af Herning? Det kan være svært at sammenligne forskellige tilbud fra værksteder i forhold til en behandling af din bil. Ved at klikke på linket herunder, kan du indtaste enkelte parametre om din bil hvorefter du vil modtage 3 gode tilbud fra bilværksteder som står klar til at hjælpe dig.

Når du har valgt at få din bil undervognsbehandlet i Herning, kan du bruge ventetiden på noget der er hyggeligere end bare at vente, du kan nemlig bruge din ventetid på oplevelser. Så her er lidt at vælge imellem både for børnefamilien der er taget afsted sammen, og for singlen eller parret der bare gerne vil have en oplevelse med, mens bilen bliver rustbeskyttet.

Børnefamilien med de lidt større børn kunne vælge at prøve kræfter med et Escape Room, og i Herning er der Locked – Escape Room hvor I kan vælge i mellem 3 forskellige Escape Room og se hvem der først regner ud hvordan i kommer ud igen.

I kunne også tilbringe dagen med fiskestangen, omkring Herning er der flere gode fiskesteder f.eks. Fuglesang sø, Herningsholm Å og Holing sø. Bare husk at tjekke hvad det kræver af tilladelser, så har i næsten og måske fanget jeres egen aftensmad.

Er du selv eller er i to afsted, er der også gode muligheder for at få en masse gode oplevelser, mens I venter på at bilen får sin undervognsbehandling.

I kunne vælge at tage på Herningsholm Museum, den ligger i Hernings ældste bygning fra 1579, her får I fortællingen om livet på heden. Men I kan også komme tæt på forfatteren Steen Steensen Blicher. Men det er også historien om en herregård der blev starten på den midtjyske tekstilindustri, så her er meget at fordybe sig i.

Interesserer I jer for delen med tekstilindustri er der også Tekstilmuseet, så sent som i 1950erne skete der en stor fremgang i den midtjyske tekstilindustri og skabte masser af jobs og vækst i området. Hver onsdag er der stadig gang i museet, dog kun for turismens skyld, men stadig en god oplevelse.

Nu hvor det tager 1-2 dage at få undervognsbehandlet bilen, kunne det være at I havde lyst til at tage en overnatning i Herning, her er mange overnatningsmuligheder så gå endelig selv på opdagelse, men et bud kunne være hos Hotel Corona der ligger centralt i Herning midt på Hernings gågade og her har det ligget siden 1895.

I kan se mange flere muligheder lige her https://www.visitherning.dk/

Her er et overblik over steder du kan få lavet undervognsbehandling i Herning

Navn Adresse Tlf. Website
Herning Undervognscenter Cypresvej 12, 7400 Herning 97 22 40 80 https://www.suvo-herning.dk/
Anti-RustHerning A/S Neksøvej 6 97 12 71 09 https://www.antirustherning.dk/
C.D. Auto Maribovej 1,7400 Herning 97 22 01 12 https://cdauto.dk/
Carmax Herning Industriparken 15, 7400 Herning 97 21 55 06 https://www.carmaxherning.dk/
AutoTjek Herning Bytoften 64, 7400 Herning 28 29 18 09 https://www.autotjek.dk/
Autogården Herning Viborgvej 55-57, 7400 Herning 22 77 52 57 https://www.autogaardenherning.dk/
Herning Bilcenter ApS Ringkøbingvej 99, 7400 Herning 96 27 63 33 https://www.herningbilcenter.dk/
Bjarne Nielsen biler Silkeborgvej 110, 7400 Herning 96 26 24 68 https://www.bn.dk/